ILMANJÄÄHDYTIN GREE BORA 35. ASENNETTUNA

Gree Bora -ilmanjäähdytin

Hinta perusasennukselle

Tehokas Gree Bora -huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman. Plasmasuodatin poistaa epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia ja tekee sisäilmasta miellyttävän puhtaan ja raikkaan.

Tyylikäs, siro ja puhtaanvalkoinen sisäyksikkö sopii niin omakotitaloon kuin kerrostaloasuntoon. WiFi-toiminnon ansiosta Gree Bora -ilmanjäähdytintä on myös helppo käyttää.

Jäähdytystä kotiin tai toimistoon

Gree Bora -huoneilmajäähdytin soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon.

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Monipuoliset ominaisuudet

WiFi-toiminnon ansiosta Gree Bora -ilmanjäähdytin voidaan yhdistää internettiin ja sitä voidaan ohjata etäältä älypuhelimen (iOS & Android) avulla. iFeel-toiminnon avulla sisälämpötila voidaan mitata sisäyksikön sijaan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katonrajassa.

Ympäristöystävällinen huoneilmajäähdytin

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410A-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

Tekniset tiedot
GREE BORA-35A / W

LÄMMITYSTEHOALUE kW: 0,6 – 4,4 (3,4)
JÄÄHDYTYSTEHOALUE kW: 0,6 – 3,6 (3,2)
ENERGIALUOKKA: A/B/C/D/E/F/G A++/A+
KYLMÄAINE: R32 kg 0,65
ÄÄNITASO ALK. dB(A) 28-42
SCOP / SEER 4,0/6,1
VERKKOLIITÄNTÄ V/vaihe/Hz 230/1/50
KYLMÄAINE tyyppi R32
MITAT K/L/S (SISÄYKSIKKÖ) mm 250x773x185
MITAT K/L/S (ULKOYKSIKKÖ) mm 596x842x320

1 290,00 €